Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Gastronomická úprava hlemýždíh...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Gastronomická úprava hlemýždího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Švehlová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
hlemýžď zahradní
kulinární příprava
delikatesa
trh v ČR
senzorická analýza
Burgundy snail
Helix pomatia
culinary preparation
delicacy
market in the CR
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description73 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia
    by: Stratilová, Zuzana
    Published: 2010
  • Senzorická analýza brambor
    by: Hodonská, Andrea
    Published: 2008
  • Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
    by: Janíčková, Vladislava
    Published: 2009
  • Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
    by: Melichar, Jiří
    Published: 2008
  • Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
    by: Procházková, Jana
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025