catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Gastronomická úprava hlemýždíh...
  • Holdings

Gastronomická úprava hlemýždího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švehlová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
hlemýžď zahradní
kulinární příprava
delikatesa
trh v ČR
senzorická analýza
Burgundy snail
Helix pomatia
culinary preparation
delicacy
market in the CR
sensory analysis
diplomová práce
Physical Description: 73 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia
    by: Stratilová, Zuzana
    Published: (2010)
  • Senzorická analýza brambor
    by: Hodonská, Andrea
    Published: (2008)
  • Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
    by: Janíčková, Vladislava
    Published: (2009)
  • Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
    by: Melichar, Jiří
    Published: (2008)
  • Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
    by: Procházková, Jana
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...