Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Hodnocení hmotnostních ztrát v...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Maňásková, Veronika (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
maso
masné výrobky
složení masa
hmotnostní ztráta
životnost masných výrobků
balení
obal
metody kontroly jakosti
meat
meat products
meat composition
weight loss
shelf life of meat products
packaging
package
quality control methods
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description100 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
    by: Zderčíková, Eva
    Published: 2013
  • Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
    by: Krčmářová, Lenka
    Published: 2013
  • Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
    by: Klimková, Eva
    Published: 2011
  • Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
    by: Bělašková, Monika
    Published: 2017
  • Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
    by: Masláková, Eva
    Published: 2014

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025