Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv adice česneku u tepelně o...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dvořáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Tepelně opracované masné výrobky
česnek
senzorická analýza
celkový počet mikroorganismů
Heat-treated meat products
garlic
sensory analysis
the total number of microorganisms
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description95 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Krmelová, Adéla
    Published: 2015
  • Fytoncidy v česneku
    by: Kodovská, Barbora
    Published: 2011
  • Antioxidační aktivita česneku
    by: Kodovská, Barbora
    Published: 2013
  • Analytické hodnocení česneku
    by: Planetová, Tereza
    Published: 2013
  • Využití krevních derivátů při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků.
    by: Vasická, Pavlína
    Published: 2006

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025