Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ivičičová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 78 stran

Cover

LEADER 01449ntm a22003617u 4500
001 zp17256
041 |a cze 
100 1 |a Ivičičová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína 
246 |a Biogenic amines and free amino acids changes during wine-making technology 
260 |c 2010 
300 |a 78 stran 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a jablečno-mléčné kvašení 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a biogenic amines 
653 |a free amino acids 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a alcoholic fermentation 
653 |a lactic acid bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14561  |y Plný text v Digitální knihovně UTB