|
|
|
|
LEADER |
01449ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp17256 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ivičičová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
|
246 |
|
|
|a Biogenic amines and free amino acids changes during wine-making technology
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 78 stran
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a volné aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a jablečno-mléčné kvašení
|
653 |
|
|
|a alkoholové kvašení
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a free amino acids
|
653 |
|
|
|a malolactic fermentation
|
653 |
|
|
|a alcoholic fermentation
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14561
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|