catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Biologické změny při zrání plí...
  • Holdings

Biologické změny při zrání plísňových sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chocholáč, Martin (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
sýr
sýr s plísní na povrchu
sýr s plísní uvnitř
Penicillium camemberti
Penicillium roqueforti
Penicillium nalgiovensis
Peniccilium caseicolum
Camembert
Hermelín
Roquefort
Niva
Gorgonzola
mléčný tuk
lipolýza
proteolýza
methylketony
cheese
cheese with mold on the surface
with the cheese inside the mold
Penicillium camembert
milk fat
lipolysis
proteoly-sis
bakalářská práce
Physical Description: 56 s. , 3 s. obr. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
    by: Staněk, Karel
    Published: (2009)
  • Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání
    by: Staněk, Karel
    Published: (2011)
  • Výroba taveného sýra s plísní na povrchu
    by: Bejblová, Martina
    Published: (2008)
  • Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
    by: Válková, Iveta
    Published: (2009)
  • Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
    by: Kopecká, Jitka
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...