Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Biologické změny při zrání plí...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Biologické změny při zrání plísňových sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Chocholáč, Martin (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
sýr
sýr s plísní na povrchu
sýr s plísní uvnitř
Penicillium camemberti
Penicillium roqueforti
Penicillium nalgiovensis
Peniccilium caseicolum
Camembert
Hermelín
Roquefort
Niva
Gorgonzola
mléčný tuk
lipolýza
proteolýza
methylketony
cheese
cheese with mold on the surface
with the cheese inside the mold
Penicillium camembert
milk fat
lipolysis
proteoly-sis
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description56 s. , 3 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
    by: Staněk, Karel
    Published: 2009
  • Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání
    by: Staněk, Karel
    Published: 2011
  • Výroba taveného sýra s plísní na povrchu
    by: Bejblová, Martina
    Published: 2008
  • Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
    by: Válková, Iveta
    Published: 2009
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: 2015

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025