Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Návrh stravovacích služeb pro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Forman, Václav (Dissertant)
Other Authors Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
životní prostředí
hotel a typy hotelů
restaurace
marketing v pohostinství
koncepce
stravovací služby
profesionalita
náplně práce
moderní informační technologie
operační manuál
efektivita
environment
hotel and types of hotel
restaurant
marketing in catering trade
concept
restaurant services
professionalism
job description
modern information technology
operational manual
effectiveness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description137s., 4 schém, 5 tab, 6 ilu

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací
    by: Panák, Jozef
    Published: 2012
  • Hotels : the magazine of the worldwide hotel industry
    Published: 1989
  • Projekt marketingového plánu na zlepšení kvality služeb hotelu Lafayette
    by: Vojtková, Žaneta
    Published: 2005
  • Analýza řízení rezervačního procesu ve vybraném hotelu
    by: Holubová, Tereza
    Published: 2018
  • 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
    by: Slováčková, Jana
    Published: 2007

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025