catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Tradiční potraviny a pokrmy Sl...
Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Popelková, Jana
(Dissertant)
Other Authors:
Humpolíček, Petr
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2010
Subjects:
Slovácko
tradiční pokrmy
tradiční potraviny
stravování
Moravian Slovakia
traditional foods
traditional dishes
boarding
bakalářská práce
Physical Description:
43 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
by: Černá, Kateřina
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
by: Marečková Gabrlíková, Sylvie
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
by: Kubecová, Karolína
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
by: Marečková Gabrlíková, Sylvie
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
by: Slivková, Olga
Published: (2015)
×
Loading...