Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Popelková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Humpolíček, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01224ntm a22003377u 4500
001 zp16257
041 |a cze 
100 1 |a Popelková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka 
246 |a Traditional foods and dishes of Moravian Slovakia 
260 |c 2010 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Slovácko 
653 |a tradiční pokrmy 
653 |a tradiční potraviny 
653 |a stravování 
653 |a Moravian Slovakia 
653 |a traditional foods 
653 |a traditional dishes 
653 |a boarding 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Humpolíček, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12016  |y Plný text v Digitální knihovně UTB