Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv způsobu tepelné úpravy na...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Navrátilová, Ivana (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
kuřecí maso
vepřové maso
hmotnostní ztráty
senzorické hodnocení
chicken
pork
weight loss
sensory evaluation
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description56 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
    by: Novotná, Tereza
    Published: 2020
  • Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
    by: Patová, Andrea
    Published: 2017
  • Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.
    by: Ševčíková, Zuzana
    Published: 2006
  • Vliv grilování na reologické vlastnosti masa
    by: Hudečková, Monika
    Published: 2012
  • Možnosti prodloužení údržnosti mělněných mas
    by: Kadlíková, Alena
    Published: 2008

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025