Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dušková, Miloslava (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
pH

Cover

LEADER 01319ntm a22003377u 4500
001 zp15212
041 |a cze 
100 1 |a Dušková, Miloslava  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování 
246 |a Biogenic amines changes during brewering technology and beer storage 
260 |c 2010 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a biogenní aminy 
653 |a diacetyl 
653 |a pH 
653 |a výroba a skladování piva 
653 |a pivovarské kvasinky 
653 |a biógenic amines 
653 |a diacethyl 
653 |a Brewering 
653 |a brewering yeasts 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14564  |y Plný text v Digitální knihovně UTB