catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Senzorické analýzy pizz s příd...
  • Holdings

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dula, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
jablečný pektin
arabská guma
hydrokoloidy
senzorická analýza
apple pectin
arabic gum
hydrocolloids
sensory analysis
diplomová práce
Physical Description: 71 s., 14 s. obr. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
    by: Juříková, Kateřina
    Published: (2010)
  • Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
    by: Procházková, Alena
    Published: (2011)
  • Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství
    by: Ptáčková, Alena
    Published: (2008)
  • Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek
    by: Pohanka, Filip
    Published: (2012)
  • Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
    by: Šindlerová, Jitka
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...