Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Senzorické analýzy pizz s příd...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dula, Tomáš (Dissertant)
Other Authors Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
jablečný pektin
arabská guma
hydrokoloidy
senzorická analýza
apple pectin
arabic gum
hydrocolloids
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description71 s., 14 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
    by: Juříková, Kateřina
    Published: 2010
  • Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
    by: Procházková, Alena
    Published: 2011
  • Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství
    by: Ptáčková, Alena
    Published: 2008
  • Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek
    by: Pohanka, Filip
    Published: 2012
  • Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
    by: Šindlerová, Jitka
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025