catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv skladování a tepelného zp...
  • Holdings

Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hodonská, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Brambory
skladování
kulinářská úprava
škrob
hrubý protein
stravitelnost in vitro
senzorické hodnocení
Potatoes
storage
cooking processing
starch
crude protein
in vitro digestibility
sensorial evaluation
diplomová práce
Physical Description: 70 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv ekologických faktorů na chemické složení brambor
    by: Vyklická, Petra
    Published: (2007)
  • Vliv dusíku a fosforu na chemické složení bramborových hlíz
    by: Svobodová, Hana
    Published: (2006)
  • Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.
    by: Kočař, Filip
    Published: (2009)
  • Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk
    by: Maliňáková, Iveta
    Published: (2014)
  • Stanovení vlákniny u netradičních mouk
    by: Havlíček, Ivo
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...