|
|
|
|
LEADER |
01359ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14560 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Gondová, Blanka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
|
246 |
|
|
|a Microbiological quality of powdered baking mixtures
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sušená pekařská směs
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická kvalita
|
653 |
|
|
|a indikátorové mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a skladovatelnost
|
653 |
|
|
|a baking powder mixture
|
653 |
|
|
|a microbiological quality
|
653 |
|
|
|a indicator microorganisms
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a shelf life
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13727
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|