Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gondová, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp14560
041 |a cze 
100 1 |a Gondová, Blanka  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí 
246 |a Microbiological quality of powdered baking mixtures 
260 |c 2010 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušená pekařská směs 
653 |a mikrobiologická kvalita 
653 |a indikátorové mikroorganismy 
653 |a kvasinky 
653 |a skladovatelnost 
653 |a baking powder mixture 
653 |a microbiological quality 
653 |a indicator microorganisms 
653 |a yeasts 
653 |a shelf life 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13727  |y Plný text v Digitální knihovně UTB