catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Charakteristika kvasného a zra...
  • Holdings

Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fanta, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Réva vinná
mošt
úprava moštu
kvasný proces
alkoholové kvašení
mléčné kvašení
biochemické procesy
oxidačně redukční potenciál
zrání vína
Grapevine
stum
modification of stum
fermentation process
alcohol fermentation
lactic fermentation
biochemical process
redox potential
maturing of wine
bakalářská práce
Physical Description: 68 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
    by: Kováčová, Ivana
    Published: (2013)
  • Kvasné procesy ve víně
    by: Doležalová, Alena
    Published: (2013)
  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: (2017)
  • Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
    by: Mičo, Radoslav
    Published: (2015)
  • Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
    by: Ivičičová, Barbora
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...