catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vlastnosti a zdroje vlákniny
Vlastnosti a zdroje vlákniny
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Pastyříková, Martina
(Dissertant)
Other Authors:
Mišurcová, Ladislava
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
vláknina
celulóza
ovoce
zelenina
obiloviny
dietary fibre
cellulose
fruits
vegetables
cereals
bakalářská práce
Physical Description:
67 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
by: Hanáková, Irena
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.
by: Jančárová, Martina
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků
by: Gajdúšková, Martina
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
by: Košinová, Květa
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií
by: Machala, Petr
Published: (2009)
×
Loading...