Vlastnosti a zdroje vlákniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pastyříková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01197ntm a22003617u 4500
001 zp12824
041 |a cze 
100 1 |a Pastyříková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti a zdroje vlákniny 
246 |a The pulp properties and resources 
260 |c 2009 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina 
653 |a celulóza 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a obiloviny 
653 |a dietary fibre 
653 |a cellulose 
653 |a fruits 
653 |a vegetables 
653 |a cereals 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7781  |y Plný text v Digitální knihovně UTB