catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Jod v potravinách
  • Holdings

Jod v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
jod
potraviny
výskyt
metody identifikac
Iodine
food
occurrence
identification methods
bakalářská práce
Physical Description: 40 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách
    by: Červinková, Pavla
    Published: (2011)
  • Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
    by: Kalousová, Iveta
    Published: (2014)
  • Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
    by: Zúbková, Monika
    Published: (2013)
  • Elektronické učební texty pro předmět Identifikace systému
    by: Poncza, Pavel
    Published: (2006)
  • Methoden der organischen Chemie : (Houben-Weyl). Band V/4,
    by: Kreutzkamp, Norbert
    Published: (1960)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...