catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Dochucování pokrmů
  • Holdings

Dochucování pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svobodová, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
dochucovací prostředky
koření
kořenící směsi
kořeninové rostliny
zvýrazňovače chuti
dochucovací omáčky
seasonings
spices
seasoning mixes
culinary herbs
flavon anhancers
seasonings sauces
bakalářská práce
Physical Description: 55 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Koření známé i neznámé
    by: Lorencová, Klára, 1979-
    Published: (2007)
  • Využití koření v potravinářském průmyslu
    by: Jančíková, Pavla
    Published: (2008)
  • Aplikace přírodího koření do masných výrobků
    by: Kostera, Jakub
    Published: (2017)
  • Charakteristika surovin v asijské gastronomii
    by: Pakhofferová, Tereza
    Published: (2021)
  • Ekonometrická analýza insolvenčních návrhů fyzických osob v ČR
    by: Jášek, Roman
    Published: (2014)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...