catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Stanovení obsahu lepku v mouká...
  • Holdings

Stanovení obsahu lepku v moukách.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Košinová, Květa (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Obiloviny
morfologická stavba zrna
lepek
celiakie
diabetes
mouka
jakost mouky
Cereals
chemist of grain
gluten
celiac disease
flour
quality of fluor
bakalářská práce
Physical Description: 51 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně
    by: Osičková, Michaela
    Published: (2012)
  • Potravinové alergie z obilovin
    by: Machovská, Romana
    Published: (2009)
  • Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
    by: Musilová, Eliška
    Published: (2019)
  • Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
    by: Rybárová, Ľubomíra
    Published: (2016)
  • Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
    by: Čožíková, Adéla
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...