catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Srovnání biologické hodnoty bí...
  • Holdings

Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočař, Filip (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
luštěniny
hrách
dusíkaté látky
aminokyseliny
In vitro stravitelnost
Legume
pea
nitrogen substances
amino acid
In vitro digestibility
diplomová práce
Physical Description: 75 s., 2 s. obr. příloh.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích sladkovodních řas.
    by: Illíková, Eva
    Published: (2010)
  • Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
    by: Mrlíková, Tereza
    Published: (2021)
  • Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
    by: Hebláková, Vendula
    Published: (2022)
  • Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility
    by: Přidalová, Marie
    Published: (2022)
  • Stanovení vlákniny u netradičních mouk
    by: Havlíček, Ivo
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...