catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv skladovacích podmínek na...
  • Holdings

Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ciprysová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
sterilovaný hotový pokrm
aminokyselinové složení
senzorická jakost
nutriční hodnota potravin
index esenciálních aminokyselin
EAAI
meal ready to eat
amino acid content
sensoric quality
nutrition value
essential amino acid index
diplomová práce
Physical Description: 67 s., 7 s. obr. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Nutriční hodnocení hotových pokrmů
    by: Ciprysová, Zuzana
    Published: (2007)
  • Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
    by: Minaříková, Lucie
    Published: (2013)
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů
    by: Družbík, Václav
    Published: (2008)
  • Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
    by: Pavlátová, Viktorie
    Published: (2011)
  • Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny
    by: Macháčková, Hana
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...