Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme

Kniha srozumitelně vysvětluje chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasňuje, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme a co se s nimi přitom děje.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Raab, Miroslav, 1938- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: V Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] : Dauphin, 2014
Series: Sporáček
Subjects:
ISBN: 9788072726295 978-80-7272-589-1
Physical Description: 143 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number 664/RAAB,M.
Status
In house loan
Description

Location
Study room - 3rd floor Call Number 664/RAAB,M.

Status Description Location Call Number
30 days Open access collection 664/RAAB,M.
In house loan Study room - 3rd floor 664/RAAB,M.