Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme
Kniha srozumitelně vysvětluje chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasňuje, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme a co se s nimi přitom děje.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
V Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] :
Dauphin,
2014
|
Series: | Sporáček
|
Subjects: | |
ISBN: | 9788072726295 978-80-7272-589-1 |
Physical Description: | 143 stran : ilustrace ; 21 cm |
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 664/RAAB,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 664/RAAB,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days | Open access collection | 664/RAAB,M. | ||
In house loan | Study room - 3rd floor | 664/RAAB,M. |