Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme
Kniha srozumitelně vysvětluje chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasňuje, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme a co se s nimi přitom děje.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
V Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] :
Dauphin,
2014
|
| Series | Sporáček
|
| Subjects | |
| ISBN | 9788072726295 978-80-7272-589-1 |
| Physical Description | 143 stran : ilustrace ; 21 cm |
You have to be logged in to reserve borrowed books or request items from the archive.
| Status | More Information | Location | Call Number | |
|---|---|---|---|---|
| Status In house loan | More Information | Location Study room - 3rd floor | Call Number 664/RAAB,M. | |
| Status 30 days | More Information | Location Open access collection | Call Number 664/RAAB,M. |