Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin = Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : disertační práce
Doktorská práce pojednává o bakterii Escherichia coli v potravinách. Práce se zabývá její charakterizací pomocí fenotypizačních a genotypizačních metod. Bakterie Escherichia coli se mohou vyskytovat v různých druzích potravin, zejména živočišného původu. Rezistence k antimikrobiálním látkám je v sou...
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Other Authors | |
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2016
|
| Series | Doctoral thesis
|
| Subjects | |
| Online Access | Online verze |
| Physical Description | 154 stran : ilustrace ; 25 cm |
Cover
You have to be logged in to reserve borrowed books or request items from the archive.
| Status | More Information | Location | Call Number | |
|---|---|---|---|---|
| Status In house loan - deposit | More Information | Location Archive | Call Number K/PAVLÍČKOVÁ, S. |