Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin = Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : disertační práce

Doktorská práce pojednává o bakterii Escherichia coli v potravinách. Práce se zabývá její charakterizací pomocí fenotypizačních a genotypizačních metod. Bakterie Escherichia coli se mohou vyskytovat v různých druzích potravin, zejména živočišného původu. Rezistence k antimikrobiálním látkám je v sou...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pavlíčková, Silvie (Dissertant)
Other Authors Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format Book
LanguageCzech
Published Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016
SeriesDoctoral thesis
Subjects
Online AccessOnline verze
Physical Description154 stran : ilustrace ; 25 cm

Cover

Online Access

Online verze
Status More Information Location Call Number
Holdings details from Knihovna UTB
Status In house loan - deposit More Information Location Archive Call Number K/PAVLÍČKOVÁ, S.