Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin = Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : disertační práce
Doktorská práce pojednává o bakterii Escherichia coli v potravinách. Práce se zabývá její charakterizací pomocí fenotypizačních a genotypizačních metod. Bakterie Escherichia coli se mohou vyskytovat v různých druzích potravin, zejména živočišného původu. Rezistence k antimikrobiálním látkám je v sou...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Manuscript |
Language: | Czech |
Published: |
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
2016
|
Series: | Doctoral thesis
|
Subjects: | |
Physical Description: | 154 stran : ilustrace ; 25 cm |
Online Access:
Online Resources
Status In house loan - deposit Place a Hold |
Description Location |
Archive | Call Number | K/PAVLÍČKOVÁ, S. |
---|
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
In house loan - deposit Place a Hold | Archive | K/PAVLÍČKOVÁ, S. |