Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin = Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : disertační práce

Doktorská práce pojednává o bakterii Escherichia coli v potravinách. Práce se zabývá její charakterizací pomocí fenotypizačních a genotypizačních metod. Bakterie Escherichia coli se mohou vyskytovat v různých druzích potravin, zejména živočišného původu. Rezistence k antimikrobiálním látkám je v sou...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavlíčková, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016
Series: Doctoral thesis
Subjects:
Physical Description: 154 stran : ilustrace ; 25 cm

Cover

Online Access: Online Resources
Status Description Location Call Number
Status
In house loan - deposit  Place a Hold
Description

Location
Archive Call Number K/PAVLÍČKOVÁ, S.

Status Description Location Call Number
In house loan - deposit  Place a Hold Archive K/PAVLÍČKOVÁ, S.