Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Grada,
2015
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: | 9788024752143 |
Physical Description: | 255 s. : il. ; 21 cm |
Status 30 days – Due : 06.01.2025 Recall This |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 641/KATZ,S.E. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 641/KATZ,S.E. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days - Due : 06.01.2025 Recall This | Open access collection | 641/KATZ,S.E. | ||
In house loan | Study room - 3rd floor | 641/KATZ,S.E. |