Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Grada,
2015
|
| Edition | 1. vyd. |
| Subjects | |
| ISBN | 9788024752143 |
| Physical Description | 255 s. : il. ; 21 cm |
You have to be logged in to reserve borrowed books or request items from the archive.
| Status | More Information | Location | Call Number | |
|---|---|---|---|---|
| Status In house loan | More Information | Location Study room - 3rd floor | Call Number 641/KATZ,S.E. | |
| Status 30 days – Due: 01.12.2025 | More Information | Location Open access collection | Call Number 641/KATZ,S.E. |