Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Grada, 2015
Edition: 1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788024752143
Physical Description: 255 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days Due : 06.01.2025  Recall This
Description

Location
Open access collection Call Number 641/KATZ,S.E.
Status
In house loan
Description

Location
Study room - 3rd floor Call Number 641/KATZ,S.E.

Status Description Location Call Number
30 days - Due : 06.01.2025  Recall This Open access collection 641/KATZ,S.E.
In house loan Study room - 3rd floor 641/KATZ,S.E.