Domácí sýry
Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Brno :
CPress,
2015
|
Edition: | 1. vydání |
Subjects: | |
ISBN: | 9788026401988 |
Physical Description: | 143 stran : barevné ilustrace ; 23 cm |
Status 30 days – Due : 06.01.2025 Recall This |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 664/RUBÁŠOVÁ,P. | |
---|---|---|---|---|---|
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 664/RUBÁŠOVÁ,P. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days - Due : 06.01.2025 Recall This | Open access collection | 664/RUBÁŠOVÁ,P. | ||
30 days | Open access collection | 664/RUBÁŠOVÁ,P. |