Sladařství : teorie a praxe výroby sladu
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Havlíček Brain Team,
2015
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
ISBN: | 9788087109472 |
Physical Description: | 626 s. : il. (některé barev.), mapy, portréty ; 25 cm |
Status 30 days – Due : 09.12.2024 Recall This |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 664/SLADAŘSTVÍ | |
---|---|---|---|---|---|
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 664/SLADAŘSTVÍ |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days - Due : 09.12.2024 Recall This | Open access collection | 664/SLADAŘSTVÍ | ||
30 days | Open access collection | 664/SLADAŘSTVÍ |