Skip to content
Catalog K.UTB
Čeština
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Find
Advanced Search
Soy applications in food
Toolbar
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Soy applications in food
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author
Riaz, Mian N.
Format
eBook
Language
English
Published
Boca Raton, Fla. :
CRC,
2006.
Subjects
Soyfoods.
Soy oil.
elektronické knihy
electronic books
Online Access
Full text
ISBN
9781420037951
DOI
10.1201/9781420037951
Physical Description
288 p. : ill.
Cover
Loading…
Holdings
More Information
Metadata
Glossary of Terms
Online Access
Full text
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Similar Items
Soy in health and disease prevention
Published: 2005
Texturní charakteristiky sójových bílkovin
by: Masič, Jakub
Published: 2022
Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
by: Mikulášová, Monika
Published: 2013
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
by: Losová, Marcela
Published: 2010
Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě
by: Procházková, Marie
Published: 2011