Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Handbook of dough fermentation...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Handbook of dough fermentations

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Kulp, Karel, Lorenz, Klaus J., 1936-
Format eBook
LanguageEnglish
Published New York : Marcel Dekker, c2003.
SeriesFood science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 127.
Subjects
Cookery (Sourdough)
Bread.
Fermentation.
elektronické knihy
electronic books
Online AccessFull text
ISBN9780203911884
DOI10.1201/9780203911884
Physical Descriptionx, 304 p. : ill.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Full text
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
    by: Adam, Richard
    Published: 2010
  • Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
    by: Ďoubalová, Lucie
    Published: 2024
  • Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
    by: Krejsová, Andrea
    Published: 2022
  • Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
    by: Ďoubalová, Lucie
    Published: 2022
  • Kváskové pečivo slané : kompletní průvodce kváskovým pečivem
    by: Bačíková, Hana
    Published: 2014

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025