Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel
Současná nabídka potravinářského průmyslu je nepřeberná, málokdo však ví, z jakých surovin a jakým způsobem potraviny vznikají. Autor se rozhodl popsat cestu, kterou plodiny nebo maso zvířete musí urazit, než se dostanou na náš stůl. V každé ze tří základních kapitol knihy sleduje jeden z hlavních l...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Argo : Dokořán,
2013
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: | Zip (Argo : Dokořán)
|
Subjects: | |
ISBN: | 9788025708965 978-80-7363-569-5 |
Physical Description: | 367 s. ; 24 cm |
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 641/POLLAN,M. |
---|
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
In house loan | Study room - 3rd floor | 641/POLLAN,M. |