Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Other Authors: Čížková, Helena, 1973- (Editor)
Format: Book
Language: Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 9788074181245
Physical Description: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
Long term loan Due : 22.12.2027
Description

Location
FT Call Number 664/METODY
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number 664/METODY
Status
In house loan
Description

Location
Study room - 3rd floor Call Number 664/METODY

Status Description Location Call Number
Long term loan - Due : 22.12.2027 FT 664/METODY
30 days Open access collection 664/METODY
In house loan Study room - 3rd floor 664/METODY