Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků

Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka Zlín, Česko)
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Editor), Valášek, Pavel, 1958- (Editor)
Format: Electronic
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Subjects:
ISBN: 9788073185800
Physical Description: 1 CD-R : barev. ; 12 cm + 1 příloha

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
In house loan
Description

Location
Information desk - 3rd floor Call Number EBOOK 23
Status
30 days
Description

Location
Information desk - 2nd floor Call Number EBOOK 26
Status
30 days
Description

Location
Information desk - 2nd floor Call Number EBOOK 25
Status
30 days
Description

Location
Information desk - 2nd floor Call Number EBOOK 24

Status Description Location Call Number
In house loan Information desk - 3rd floor EBOOK 23
30 days Information desk - 2nd floor EBOOK 26
30 days Information desk - 2nd floor EBOOK 25
30 days Information desk - 2nd floor EBOOK 24