Základy cukrovarnictví. 1. díl, Výroba cukru v poli /

První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Author), Šandera, Karel, 1903-1959 (Author), Stehlík, Václav, 1891-1982 (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : SNTL, 1955
EditionVyd. 1.
SeriesŘada potravinářské literatury
Subjects
Physical Description241 s., [4] s. barev. obr. příl. : il ; 25 cm

Cover

Status More Information Location Call Number
Holdings details from Knihovna UTB
Status 30 days More Information Location Open access collection Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M.
Status 30 days - deposit More Information Location Depository Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M.