Základy cukrovarnictví. 1. díl, Výroba cukru v poli /
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku....
Saved in:
| Main Authors | , , |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
SNTL,
1955
|
| Edition | Vyd. 1. |
| Series | Řada potravinářské literatury
|
| Subjects | |
| Physical Description | 241 s., [4] s. barev. obr. příl. : il ; 25 cm |
Cover
You have to be logged in to reserve borrowed books or request items from the archive.
| Status | More Information | Location | Call Number | |
|---|---|---|---|---|
| Status 30 days | More Information | Location Open access collection | Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M. | |
| Status 30 days - deposit | More Information | Location Depository | Call Number 63/DRACHOVSKÁ,M. |