Základy cukrovarnictví. 1. díl, Výroba cukru v poli /
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku....
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
SNTL,
1955
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: | Řada potravinářské literatury
|
Subjects: | |
Physical Description: | 241 s., [4] s. barev. obr. příl. : il ; 25 cm |
Status 30 days - deposit Place a Hold |
Description Location |
Depository | Call Number | 63/DRACHOVSKÁ,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 63/DRACHOVSKÁ,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days - deposit Place a Hold | Depository | 63/DRACHOVSKÁ,M. | ||
30 days | Open access collection | 63/DRACHOVSKÁ,M. |