Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author), Jechová, Marie, 1946- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
ISBN: 8090340172 80-903401-7
Physical Description: 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
Long term loan Due : 22.12.2027
Description

Location
FT Call Number 664/VOLDŘICH,M.
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number 641/VOLDŘICH,M.
Status
In house loan
Description

Location
Study room - 3rd floor Call Number 641/VOLDŘICH,M.

Status Description Location Call Number
Long term loan - Due : 22.12.2027 FT 664/VOLDŘICH,M.
30 days Open access collection 641/VOLDŘICH,M.
In house loan Study room - 3rd floor 641/VOLDŘICH,M.