Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
České a slovenské odborné nakladatelství,
2006
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: | Food Service
|
Subjects: | |
ISBN: | 8090340172 80-903401-7 |
Physical Description: | 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm |
Status Long term loan – Due : 22.12.2027 |
Description Location |
FT | Call Number | 664/VOLDŘICH,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 641/VOLDŘICH,M. | |
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 641/VOLDŘICH,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
Long term loan - Due : 22.12.2027 | FT | 664/VOLDŘICH,M. | ||
30 days | Open access collection | 641/VOLDŘICH,M. | ||
In house loan | Study room - 3rd floor | 641/VOLDŘICH,M. |