Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author), Jechová, Marie, 1946- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Edition: Vyd. 1.
Series: Food Service
Subjects:
ISBN: 8090340105
Physical Description: 183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days
Description
+ příl. (sešit)
Location
Open access collection Call Number 641/VOLDŘICH,M.
Status
In house loan
Description
+ příl. (sešit)
Location
Study room - 3rd floor Call Number 641/VOLDŘICH,M.

Status Description Location Call Number
30 days + příl. (sešit) Open access collection 641/VOLDŘICH,M.
In house loan + příl. (sešit) Study room - 3rd floor 641/VOLDŘICH,M.