Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
České a slovenské odborné nakladatelství,
2004
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: | Food Service
|
Subjects: | |
ISBN: | 8090340105 |
Physical Description: | 183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů |
Status 30 days |
Description + příl. (sešit) Location |
Open access collection | Call Number | 641/VOLDŘICH,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description + příl. (sešit) Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 641/VOLDŘICH,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days | + příl. (sešit) | Open access collection | 641/VOLDŘICH,M. | |
In house loan | + příl. (sešit) | Study room - 3rd floor | 641/VOLDŘICH,M. |