Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Hrabě, Jan, 1943- (Author), Hoza, Ignác, 1941- (Author), Rop, Otakar, 1972-2013 (Author)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
Edition: Vyd. 1.
Series: Učební texty vysokých škol
Subjects:
ISBN: 8073183722
Physical Description: 178 s. ; 30 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S664/HRABĚ,J.
Status
30 days Due : 16.12.2024  Recall This
Description

Location
Open access collection Call Number S664/HRABĚ,J.
Status
30 days Due : 06.01.2025  Recall This
Description

Location
Open access collection Call Number S664/HRABĚ,J.
Status
30 days Due : 06.01.2025  Recall This
Description

Location
Open access collection Call Number S664/HRABĚ,J.

Status Description Location Call Number
30 days Open access collection S664/HRABĚ,J.
30 days - Due : 16.12.2024  Recall This Open access collection S664/HRABĚ,J.
30 days - Due : 06.01.2025  Recall This Open access collection S664/HRABĚ,J.
30 days - Due : 06.01.2025  Recall This Open access collection S664/HRABĚ,J.