Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author), Jechová, Marie, 1946- (Author), Kaudelová, Marcela (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : České a slovenské odborné nakladatelství Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004
Edition: Vyd. 1.
Series: Moderní obchod
Subjects:
ISBN: 8090340121
Physical Description: 73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 příl. (12 l.).

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
Missing
Description

Location
FT Call Number 664/VOLDŘICH,M.
Status
30 days
Description
bez příl.
Location
Open access collection Call Number 614/VOLDŘICH,M.
Status
In house loan
Description
+ sešit
Location
Study room - 3rd floor Call Number 614/VOLDŘICH,M.

Status Description Location Call Number
Missing FT 664/VOLDŘICH,M.
30 days bez příl. Open access collection 614/VOLDŘICH,M.
In house loan + sešit Study room - 3rd floor 614/VOLDŘICH,M.