Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
České a slovenské odborné nakladatelství Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR,
2004
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: | Moderní obchod
|
Subjects: | |
ISBN: | 8090340121 |
Physical Description: | 73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 příl. (12 l.). |
Status 30 days |
Description bez příl. Location |
Open access collection | Call Number | 614/VOLDŘICH,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description + sešit Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 614/VOLDŘICH,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days | bez příl. | Open access collection | 614/VOLDŘICH,M. | |
In house loan | + sešit | Study room - 3rd floor | 614/VOLDŘICH,M. |