Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Forsapi,
[2008?]
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: | Stručné informace pro pacienty
|
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-903820-8-4 |
Physical Description: | 53 s. : barev. il. ; 21 cm |
Status 30 days – Due : 05.03.2025 Recall This |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 61/DOSTÁLOVÁ,J. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 61/DOSTÁLOVÁ,J. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days - Due : 05.03.2025 Recall This | Open access collection | 61/DOSTÁLOVÁ,J. | ||
In house loan | Study room - 3rd floor | 61/DOSTÁLOVÁ,J. |