Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina
Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Ratio Bona,
c2010
|
| Subjects | |
| ISBN | 978-80-254-4590-7 |
| Physical Description | 113 s. ; 21 cm |
You have to be logged in to reserve borrowed books or request items from the archive.
| Status | More Information | Location | Call Number | |
|---|---|---|---|---|
| Status In house loan | More Information | Location Study room - 3rd floor | Call Number 61/DALLEN,M. | |
| Status 30 days – Due: 11.12.2025 | More Information | Location Open access collection | Call Number 61/DALLEN,M. |