Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina
Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Ratio Bona,
c2010
|
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-254-4590-7 |
Physical Description: | 113 s. ; 21 cm |
Status 30 days |
Description Location |
Open access collection | Call Number | 61/DALLEN,M. | |
---|---|---|---|---|---|
Status In house loan |
Description Location |
Study room - 3rd floor | Call Number | 61/DALLEN,M. |
Status | Description | Location | Call Number | |
---|---|---|---|---|
30 days | Open access collection | 61/DALLEN,M. | ||
In house loan | Study room - 3rd floor | 61/DALLEN,M. |