Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štěpánek, Lubomír (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 99 s.

Cover

LEADER 01211ntm a22003137u 4500
001 zp948
041 |a cze 
100 1 |a Štěpánek, Lubomír  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů 
246 |a The Effect of Temperature and Time of Storage on Quality of Sterilizing Processed Cheese 
260 |c 2005 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a sterilace 
653 |a amoniak 
653 |a processed cheese 
653 |a sterilization 
653 |a ammonia 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35773  |y Plný text v Digitální knihovně UTB