|
|
|
|
LEADER |
01211ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp948 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štěpánek, Lubomír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Temperature and Time of Storage on Quality of Sterilizing Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 99 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a amoniak
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a ammonia
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35773
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|