Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žaludková, Stanislava (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 70 s., 10 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01342ntm a22003617u 4500
001 zp8083
041 |a cze 
100 1 |a Žaludková, Stanislava  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas 
246 |a Digestibility of Freshwater Algae and Seaweeds 
260 |c 2008 
300 |a 70 s., 10 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mořské řasy 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a stravitelnost 
653 |a proteolytické enzymy 
653 |a seaweeds 
653 |a proteins 
653 |a amino acids 
653 |a digestibility 
653 |a proteolytic enzyme 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5591  |y Plný text v Digitální knihovně UTB