Vliv dvouletého skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zvonková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 70 s., 16 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01503ntm a22004097u 4500
001 zp8081
041 |a cze 
100 1 |a Zvonková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv dvouletého skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů 
246 |a Effect of 2-year storage on processed cheese quality 
260 |c 2008 
300 |a 70 s., 16 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a tavený sýr 
653 |a sterilace 
653 |a skladování 
653 |a aminokyselina 
653 |a amoniak 
653 |a chemické a senzorické analýzy 
653 |a jakostní znak 
653 |a processed cheese 
653 |a sterilation 
653 |a storage 
653 |a amino acid 
653 |a ammonia 
653 |a chemical and sensory analyses 
653 |a qualitative character 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7642  |y Plný text v Digitální knihovně UTB